Welcome to Catch Up

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Need help?

Missing on CU - Explora Premium

Doin' it 4 Tv

Re: Missing on CU - Explora Premium

Missing

 

Supernatural ep 13

Doin' it 4 Tv

Re: Missing on CU - Explora Premium


Missing

 

Supernatural ep 13



 

BoxOffice

Re: Missing on CU - Explora Premium

Y


@Grace_DStv1 wrote:

@Luke7777 wrote:

 


@Grace_DStv1 wrote:

@Luke7777 wrote:

IMG_2841.jpg

 

This is right at the end of the intro


@Luke7777, thanks - sent through to first line support to look into and advise. 


 Ok, removing the HD option is not a solution ...


@Luke7777- went back to the team again, and they confirmed that they are working on it. We'll keep you updated. 


You know what... tell them not to bother .... if it takes them a week and they still haven't resolved it, it's probably not going to happen. Rather have them sort out missing episodes....

 

I've watched the episode online in the meantime, so I don't care any more

SLNB LMX501| Explora 2A (Primary 4,5,6) Explora 2A (Secondary 0,1,2) | Xtraview - decoders same room | 3 distributed HDMI endpoints via 2x4 Matrix
and Cat6 | 200/100 Fibre (OpenServe/Afrihost Premium UnCapped) | HD 5S in holiday mode
Doin' it 4 Tv

Re: Missing on CU - Explora Premium

Missing

 

Neighborhood ep 5

Supernatural ep 13

Walking Dead ep 8

 

Moderator

Re: Missing on CU - Explora Premium


@Luke7777 wrote:

 


@Grace_DStv1 wrote:

@Luke7777 wrote:

IMG_2841.jpg

 

This is right at the end of the intro


@Luke7777, thanks - sent through to first line support to look into and advise. 


 Ok, removing the HD option is not a solution ...


@Luke7777- went back to the team again, and they confirmed that they are working on it. We'll keep you updated. 

BoxOffice

Re: Missing on CU - Explora Premium

 


@Grace_DStv1 wrote:

@Luke7777 wrote:

IMG_2841.jpg

 

This is right at the end of the intro


@Luke7777, thanks - sent through to first line support to look into and advise. 


 Ok, removing the HD option is not a solution ...

SLNB LMX501| Explora 2A (Primary 4,5,6) Explora 2A (Secondary 0,1,2) | Xtraview - decoders same room | 3 distributed HDMI endpoints via 2x4 Matrix
and Cat6 | 200/100 Fibre (OpenServe/Afrihost Premium UnCapped) | HD 5S in holiday mode
Moderator

Re: Missing on CU - Explora Premium


@Luke7777 wrote:

IMG_2841.jpg

 

This is right at the end of the intro


@Luke7777, thanks - sent through to first line support to look into and advise. 

BoxOffice

Re: Missing on CU - Explora Premium

IMG_2841.jpg

 

This is right at the end of the intro

SLNB LMX501| Explora 2A (Primary 4,5,6) Explora 2A (Secondary 0,1,2) | Xtraview - decoders same room | 3 distributed HDMI endpoints via 2x4 Matrix
and Cat6 | 200/100 Fibre (OpenServe/Afrihost Premium UnCapped) | HD 5S in holiday mode
Highlighted
Moderator

Re: Missing on CU - Explora Premium

@Luke7777, can you send us a screen shot of the error?

BoxOffice

Re: Missing on CU - Explora Premium

Still getting "There was an error starting playback, check your internet connection"  about 3/4 thru the intro. Downloading just terminates

 

Please don't ask me to check my internet connection Smiley Happy

SLNB LMX501| Explora 2A (Primary 4,5,6) Explora 2A (Secondary 0,1,2) | Xtraview - decoders same room | 3 distributed HDMI endpoints via 2x4 Matrix
and Cat6 | 200/100 Fibre (OpenServe/Afrihost Premium UnCapped) | HD 5S in holiday mode