Welcome to EXPLORA

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Need help?

No communication from Primary Decoder E143-0

SOLVED
34 REPLIES 34
Showmaxed

Re: No communication from Primary Decoder E143-0

If you don't answer questions then nobody can help you. Ask the call centre for a specialist... and good luck with getting one !

New poster

Re: No communication from Primary Decoder E143-0

Where do these xv specialist work

Red Carpet

Re: No communication from Primary Decoder E143-0

More detail please.

What LNB?

Which model of decoders both of them

Explora 1, 2A, 3A

HD single view decoders 4U,4S,5U,5S,6U,6S

 

Older models?

How are they connected to the LNB?

What does the XV set up screen on all decoders show?  If the decoders still show one as primary with the other SC listed as secondary, the link has not been properly broken.

 

Octo LNB; 2 by 2x4 MS; 2 by ES 5-2; Dedicated PSU for LNB, ES's, MS's; HD PVR 4P x 2; Explora 1; DSD 660; FSM
New poster

Re: No communication from Primary Decoder E143-0

I switched from xtraview to standalone, now I'm getting e143 msg

MC says everything is ok on their side

Which I doubt now because someone mentioned xv

at database not being sorted

I've connected both lnb's one to each decoder

Still getting same msg

New poster

Re: No communication from Primary Decoder E143-0

Can u make schematic diagram.also what is a diplexer ?

All I see is lnb in rf in and rf out

I have dsd 3 decoders 

New poster

Re: No communication from Primary Decoder E143-0

Can u make schematic  diagram. What's a diplexer

Moderator

Re: No communication from Primary Decoder E143-0

Hi Fazlin, 

 

Which decoder models are you using? Please check if the RF In/RF Out cable is tightly connected to both decoders. 

New poster

Re: No communication from Primary Decoder E143-0

Hi I need help my extra view is showing notification 143 it worked fine please tell me what can I do

Showmaxed

Re: No communication from Primary Decoder E143-0


@Subertha wrote:

My extra view is giving me error e,-143 please help me.


Hi @Subertha  , this isn't a MC customer touchpoint so best to contact the call centre (they're better than an agency).

 

The technical people that are sometimes here are private individuals, can only help if it's an installation problem that you want to tackle yourself - if so, post full details of your setup, and its history.

New poster

Re: No communication from Primary Decoder E143-0

My extra view is giving me error e,-143 please help me.